ACTUALIDAD

CLUB PATÍ SALOU - Pavelló Municipal d'Esports - Oficina tancada temporalment, els atendrem per correu electrònic o per WhatsApp

viernes, 15 de diciembre de 2017

"THE 60s & 70S" FESTIVAL PATINATGE ARTÍSTIC C.P. SALOU

Quasi tots els patinadors del nostre Club es van reunir dissabte passat per celebrar el nostre 26é Festival bianual de Patinatge Artístic al Pavelló Municipal d'Esports de Salou.
Aquest any el festival ha estat ambientat en la música dels anys 60 i 70, els nostres patinadors van fer gaudir al públic assistent d'un magnífic espectacle que va agradar molt.
Moltíssimes gràcies a tothom, tots els vostres ànims i felicitacions ens anima a seguir treballant de valent per fer-ho millor la propera vegada.
Ens va acompanyar la parella formada per Isona Serra i Izan Arribas del Club Patí Roquetes. Moltes felicitats per tots els èxits obtinguts aquesta temporada i moltes gràcies per participar al nostre festival.
Per la nostra part volem felicitar a tots els patinadors del nostre Club, estem orgullosos de tenir aquesta plantilla tant maca. Als que no vau poder participar per que estàveu de pont o malalts, sabeu que us vam trobar a faltar, però comptem poder compartir amb vosaltres altres esdeveniments.
Felicitats als nostres entrenadors i monitors, Emma, Anaïs, Sergi, Mar i Carla que s'han dedicat en cos i ànima a la preparació del festival.
Moltes gràcies a tots els pares i mares que han ajudat fent decorats, pentinant i tot el que feia falta, sense vosaltres no hagués sortit tot tant bé.
Moltes gràcies a tothom!!!
L'any que ve, més i millor!!!



























































No hay comentarios: