ACTUALIDAD

CLUB PATÍ SALOU - Pavelló Municipal d'Esports - Oficina tancada temporalment, els atendrem per correu electrònic o per WhatsApp

domingo, 15 de octubre de 2017

3r TROFEU INICIACIÓ NIVELLS B i CERTIFICAT

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Riudoms el 3r Trofeu d'iniciació dels nivells B i Certificat.
Dissabte 14 van competir la Noa en nivell B i la Marina i l'Esther en nivell Certificats. Les tres ho van fer molt bé. Cal destacar la bona feina de la Noa que va quedar 6a classificada de 24 patinadors de nivell B de 8-9 anys i la de l'Esther que va fer podi en 3a posició entre 24 patinadors de nivell Certificat de 12-13 anys. A la Marina la van trair una mica els nervis, ja que feia molt de temps que no competia, però també va quedar van classificada en 9a posició de nivell Certificat de 10-11 anys. Felicitats noies!!!
I avui competien Mar, Iratxe i Anna en nivell Certificat de més 14 anys i Paula i Aleix en nivell Certificat de 0 a 9 anys. Al campionat d'avui hem de destacar la magnífica feina de l'Aleix que ha aconseguit la 1a plaça al podi i ha aprovat el Certificat. És la nostra primera categoria Benjamí. Enhorabona Aleix!!!
També hem de felicitar a la Paula que s'ha classificat en 5a posició i a Mar, Iratxe i Anna que s'han classificat 5a, 10a i 14a respectivament. Totes han fet uns bons discs.
Moltes felicitats a tots!!!



 








 

 




 


 






 

 









No hay comentarios: