ACTUALIDAD

CLUB PATÍ SALOU - Pavelló Municipal d'Esports - Oficina tancada temporalment, els atendrem per correu electrònic o per WhatsApp

miércoles, 11 de octubre de 2017

CAMPIONAT FEDERACIÓ TARRAGONA ALEVÍ - INFANTIL

El mateix cap de setmana del 3r trofeu d'iniciació C i A es va celebrar el Campionat Federació Tarragona Aleví - Infantil a Vila-seca.
El nostre club participava amb cinc patinadores de Categoria Infantil, Aina, Inés, Irene, Mar i Maria.
La competició va començar dissabte a la tarda amb els entrenaments oficials i a continuació començava el campionat amb l'execució dels discs curts. Per la Irene i la Maria va anar molt bé quedant classificades provisionalment en 5a i 8a posició respectivament. Per Mar, Inés i Aina no va anar tant bé, però es van esforçar moltíssim quedant classificades provisionalment en 14a, 15a i 20a posició respectivament.
Diumenge a la tarda va tocar el torn als discs llargs, on les nostres patinadores van demostrar que ho poden fer, fent totes elles uns molt bons discs i així van aconseguir remuntar varies posicions en respecta al disc curt. Quedant en la classificació final Irene 4a, Maria 6a, Mar 10a, Inés 15a i Aina 16a. 
Amb aquests resultats Irene i Maria s'han classificat pel Campionat Federació de Catalunya Aleví - Infantil que es celebrarà els dies 21 i 22 d'octubre a Celrà (Girona).
Enhorabona a totes!!! Ho heu fet molt bé!!!



 











 

 



  

 






 

 




No hay comentarios: